hospice-nadejda

Пишете ни: info@hospice-hope.com    Свържете се с нас: +359 888 84 86 39,  +359 888 55 27 40

Хоспис Надежда развива две поразделения – хоспис“Надежда“ за медицински грижи и луксвозен дом „Розалия“ за възрастни хора които искат да живеят в хармония с природата и могат да разчитат на целодневна здравна грижа, индивидуален подход, физически и творчески занимания, общуване. Всичко това помага на възрастните хора да се чувстват силни и пълноценни личности, с интересни и спокойни дни.
За вас или вашите близки са създадени всички необходими условия за професионална медицинска грижа с добре подготвен персонал. 

Хоспис “Надежда” е регистриран през 2001 г. по Закона за лечебните заведения и е един от първите разкрити в страната ни. Основен фокус в дейността на хосписа е подобряване на общото състояние, облекчаване на болката, подобряване на качеството на живот и осигуряване спокойствие и комфорт на пациента.

Хоспис “Надежда” разполага с просторна сграда 1000 кв.м и 18 декара прилежаща залесена борова гора в град Тръстеник, само на 15 км от най-големия град в Северна България – град Плевен. Сградата е реконструирана по стандартите на Европейската общност, ползвайки опита на страни с утвърдени традиции в сферата на палиативната медицина – светли, слънчеви стаи в подходяща цветова гама и функционален интериор.